Trimsalon
Anibeaux

Honden

Trimmen

Een goede vachtverzorging voor een hond is zeer belangrijk. Wij raden aan om zo vroeg mogelijk de hond te leren wennen aan het verzorgen van de vacht.


Het eerste bezoek aan het salon met uw puppy (jonger dan 6 maanden) is volledig GRATIS! Wij vinden dat de gewenning bij een puppy van uitermate belang is! Zowel voor het dier, als voor ons.


Uw puppy wordt gedurende een half uur gewoon gemaakt aan het salon zoals geluiden laten horen van blazer, föhn, tondeuse zodat hij/zij kan gewennen aan het geluid. Even in bad staan en voetjes wat nat maken. Op de trimtafel staan en kijken naar de oortjes, tandjes, nageltjes (en eventueel bij knippen). Vacht doorkammen/borstelen, allemaal zodat de puppy zonder slechte ervaringen kan wennen.


Honden worden getrimd volgens de rasstandaard. Hiervoor word er € 30,00/uur gevraagd. Hou er dus rekening mee dat een vacht in slechte conditie, geklit of vervilt is veel tijd vraagt om terug in orde te brengen.


Wanneer een hond vlooien heeft word er € 5,00 extra aangerekend. Wij raden u ook aan van thuis de omgeving onder handen te nemen en de hond te behandelen. Hiervoor kan u terecht bij uw dierenarts.

Katten

Ook bij de kat is een goede vachtverzorging nodig. Hierbij wordt de kat gekamd en indien nodig plaatselijk of geheel geschoren. De kat wassen is niet noodzakelijk want dit doet ze zelf uitstekend goed. Sommige uitzonderingen kan het niet anders. Hiervoor wordt ook € 30,00/uur aangerekent.

Doordat dit voor veel katten een stressvolle situatie is proberen we dit zo kort mogelijk te houden.


Wanneer een kat vlooien heeft word er € 5,00 extra aangerekend. Wij raden u ook aan van thuis de omgeving onder handen te nemen en de kat te behandelen. Hiervoor kan u terecht bij uw dierenarts.


 

Fret, konijn, cavia, ...

Heeft u een ander huisdier dat vachtverzorging nodig heeft. U mag mij altijd contacteren en zal zien wat ik voor u kan doen.

Dit valt onder het tarief van € 30,00/uur

Aandachspuntjes


Enkel op afspraak! Maak minimum 1 week op voorhand uw afspraak.


Kunt u uw afspraak niet nakomen, gelieve dan op voorhand te verwittigen en ons niet onnodig te laten wachten.


Laat de hond nog eens goed uit voor hij/zij naar het trimsalon komt. De behoefte moet een tijdje worden opgehouden en ongelukjes willen we zoveel mogelijk vermijden. Geef je hond best geen eten vlak voor het bezoek aan het trimsalon


Bij veel klitten en/of vervilting werk ik met een klittencontract.


Breng uw hond vlo vrij. Mocht ik toch vlooien constateren, ben ik genoodzaakt om een vlooienshampoo te gebruiken en extra reinigingsmaatregelen te treffen in de salon. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.


Bent u ergens niet tevreden over, neem dan contact met mij op zodat we dat kunnen bespreken en oplossen.


Vervoer


Uw huisdier kan ook gehaald en/of gebracht worden. Hiervoor word € 0.35/ gereden km aangerekend.


Zuster Clarastraat 35

8480 Ichtegem


0499/29.01.75


info@anibeaux.be

https://www.facebook.com/anibeaux

Trimsalon Ichtegem

Bancontact is helaas niet mogelijk!

Payconiq en overschrijven via gsm wel